xcounter
#

"Павлоградський хімічний завод" та "Південьмаш" отримають гроші на утилізацію ракетного палива

990
ДП "НВО "Павлоградський хімічний завод"
ДП "НВО "Павлоградський хімічний завод"

Майже 150 млн грн Кабінет міністрів України направив з Резервного фонду на утилізацію та зберігання рідкого та твердого ракетного палива

Кабінет міністрів України виділив з Резервного фонду ДП "Виробниче об'єднання Південний машинобудівний завод ім. О. М. Макарова" 15,109 млн грн для забезпечення зберігання гептилу (рідкого ракетного палива)

Своєю чергою, ДП "НВО "Павлоградський хімічний завод" для утилізації твердого ракетного палива отримає 133,452 млн грн.

Читайте також: Недофінансування Павлоградського хімічного заводу суттєво нашкодить обороноздатності України
ДП

Як повідомила заступник міністра економіки Світлана Панаіотіді в Facebook, відповідне рішення Кабінет міністрів ухвалив на засіданні в середу, 20 травня ц.р.

"Урядом сьогодні прийняті дуже важливі рішення для оборонки ... З керівником ПХЗ було домовлено про забезпечення повернення працівників для відповідних робіт", - зазначила Світлана Панаіотіді.

ДП

Нагадаємо, як мі вже повідомляли раніше, директор Павлоградського хімічного заводу Леонід Шиман повідомив, що з початку року підприємство не отримує фінансування, а в Держоборонзамовленні на 2020-й рік не передбачені кошти на реалізацію його програм. Через це завод уже звільнив 687 працівників, якщо найближчим часом кошти не надійдуть, будуть звільнені ще 190.

Читайте також: Казначейство блокує виплати на виготовлення озброєння за ДОЗ-2020