xcounter
#

Окупанти вже називають себе "орками" і хочуть, щоб замість них воював Путін

17020
Російські окупанти на МТ-ЛБ, ілюстративне фото з відкритих джерел
Російські окупанти на МТ-ЛБ, ілюстративне фото з відкритих джерел

Військо рашистів демонструє чергові "чудеса" морального розкладу

У відкритому доступі з’явилось фото – окупанти нанесли напис "ОРК" на одну із своїх броньованих вантажівок типу "Торнадо-У". Навіть якщо це одиничний випадок, все рівно це "симптоматичний дзвіночок" - окупант приймає ту зневажливу і глузливу назву, яку отримав від сторони, що обороняється. А значить, росіяни визнають, що уже психологічно нам програли.

Читайте також: За крок до фрази "ми вас туди не посилали": Кремль вже кидає "добровольців", а мобілізованим погрожує трибуналом

Ще один показовий "сигнал" про моральний розклад в стані окупанта – нове перехоплення від СБУ, в якому рашисти визнають, що використовують в Україні фосфорні снаряди та інші боєприпаси, заборонені міжнародними конвенціями.

Там є такий момент – орк в розмові висловлює "хотєлку", щоб Путін скоріше забрав частини армії РФ із України, а натомість ударив по нашій землі міжконтинентальними балістичними ракетами "Тополь". При цьому свого верховного головнокомандувача рашист зневажливо називає "Володькою".

Іншими словами, перехоплення СБУ показало, що цей орк тримає в своїй голові таку картину – Україна має бути знищена, але воювати замість нього має особисто Путін.

Рашисти прямо завтра з нашої землі не підуть. Але описані вище речі чітко вказують, що військова поразка росіян на нашій землі та наша Перемога – неминучі.

Читайте також: ГУР МОУ розкрило втрати кадирівців у війні в Україні: які "бойові" завдання вони виконували