xcounter
#

Окупанти показали, що не вміють "ховати" у лісі свої танки від нашої артилерії (відео)

18688
САУ 2С1 "Гвоздика" десантно-штурмових військ ЗСУ, ілюстративне фото зразка липня 2021 року
САУ 2С1 "Гвоздика" десантно-штурмових військ ЗСУ, ілюстративне фото зразка липня 2021 року

Заодно бійці ДШВ вкотре примушують аналітиків задуматись, що буде ефективнішим на полі бою "війни майбутнього" - танк чи зв’язка "артилерія + БПЛА"

Міністерство оборони України на своїй сторінці у Facebook показало відео розгрому чергової колони бронетехніки орків, який влаштували бійці десантно-штурмових військ ЗСУ за допомогою власної артилерії та розвідувальних безпілотників.

Можемо побачити іншу деталь – схоже, окупанти взагалі не володіють навиками маскуватись у лісистій місцевості, щоб "заховатись" у лісі від нашої артилерії. Ну і також – що не уміють організовувати прохід бронетехніки по лісам.

У відкритих джерелах ми можемо побачити згадку, що армія РФ тренувала діяти у лісах хіба що свої розвідувальні частини або ж частини спеціального призначення.

Тому однаково ймовірні два варіанти – або рашисти на навчаннях до війни взагалі не відпрацьовували варіант, що їм доведеться посилати бронетанкові колони через лісисту місцевість. Або ж що на наші ДШВ у цьому епізоді "напоролись" орки, які отримали поповнення від "прихованої мобілізації" і не пройшли бойове злагодження.

САУ 2С1 "Гвоздика" зі складу 95-ої бригади десантно-штурмових військ ЗСУ, ілюстративне фото зразка липня 2021 року

Кожне подібне відео – предмет для окремого аналізу теоретикам, які уже розмірковують, що буде ефективнішим на полі бою "війни майбутнього" - танк чи спайка "артилерія + БПЛА". І так наші бійці не тільки "утилізували" чергову партію орків, але й задали ще один стимул для розвитку воєнного мистецтва у світі.