xcounter
#

Офіцерів армії РФ під Воронежем вчили протидіяти Bayraktar TB2 (фото)

13625
20-а загальновійськова армія РФ зараз проводить полігонні начання
20-а загальновійськова армія РФ зараз проводить полігонні начання

Міноборони РФ опублікувало фото з навчань у Воронезькій області

Армія РФ почала під час навчань готуватись протидії ударно-розвідувальному БПЛА Bayraktar TB2. Про це говорить фото з навчань офіцерського складу 20-ої загальновійськової армії західного військового округу російської армії, які опублікувала прес-служба міноборони РФ.

Зокрема на фото демонструється інструктаж російських військових тактиці використання засобів на Bayraktar TB2.

Читайте також: Росія під приводом навчань перекинула в Крим винищувачі Су-27 і Су-30: "лякають" французький фрегат
Навчання армії РФ
Інструктаж офіцерів армії РФ протидії Bayraktar TB2

На плакаті міститься лише загальновідома інформація щодо діапазонів частот, які використовує дрон для отримання команд керування, передачі телеметрії та супутникової навігації. А також перелік засобів РЕБ, які знаходяться в армії РФ та зони їхньої дії.

РЕБ РФ
Один з комплексів РЕБ армії РФ, скоріш за все, "Палантин-УТ"

Судячи з усього, такий інструктаж проводився у рамках навчань підрозділів 20-ої загальновійськової армії, яка розгорнута поблизу кордонів України.

Т-72 армії РФ
Т-72 армії РФ

На них помічено застосування вертольотів Мі-24 та танків Т-72 застарілих версій, на деяких з яких встановлені протимінні трали.

Ми-24 армії РФ
До начань була залучена армійська авіація

Увагу привертає і застосування ИМР-2 - інженерної машини розгородження, яка призначена для створення колійних проходів через важкопрохідну місцевість та мінні поля. Таким чином, скоріш за все, основною задачею навчань було відпрацювання дій у наступі.

ИМР-2 армії РФ
ИМР-2 армії РФ

Також цікавим може бути факт відвідувань цих навчань командувачем військ Західного військового округу генерал-полковник Олександр Журавльов, який перевірив заходи бойової підготовки, розміщення новоприбулих військовослужбовців молодого поповнення, а також розвиток інфраструктури з'єднань та військових частин.

Читайте також: В Одесу прибув фрегат ВМС Франції, крилаті ракети якого можуть "дістати" до окупованого Криму