xcounter
#

Нічна порція ударів по Антонівському мосту: який його стан зараз (відео)

5901
Рашисти намагаються сховати реальні наслідки удару по Антонівському мосту
Рашисти намагаються сховати реальні наслідки удару по Антонівському мосту

Одна з головних артерій для армії РФ на Півдні - перерізана високоточними ударами

Збройні Сили України продовжують операцію з перерізання всіх транспортних артерій, які зв'язують угрупування армії РФ на правобережжі. В ніч на 27 липня був завданий черговий удар по Антонівському мосту через Дніпро під Херсоном.

Відео з цих ударів вже виклали у мережі, на якому видно вісім вибухів у західній частині моста, яка вже була пошкоджена. Два з цих вибухи можливо є повторною детонацією, тому не виключено, що удар був завданий у той час, коли по мосту намагались "протягнути" боєприпаси чи військову техніку.

Читайте також: Ворожий Ка-52 "вчинив акт доброї волі" та "вдарився" об рашистську ППО (відео)

Удар по мосту також підтвердила керівник прес-центру сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону, заявивши, що це був філігранний удар. А також додала, що зараз ЗСУ тримають всі стратегічні для ворога логістичні й транспортні шляхи під вогневим контролем.

Відносно стану самого мосту, то колаборант Кирило Стремоусов зробив сумбурну заяву в якій змішалось те, що "удар був завданий" і тепер "міст перекритий", але "нічого страшного, це нічого не змінює", бо тепер армія РФ буде "організовувати паромні та понтонні переправи". Також на всіх відео рашисти не показують західну частину мосту по якій був завданий удар та швидко забули, що ще декілька годин тому заявляли про успішне перехоплення всіх ракет, які летіли у міст.

Військові рашиські пропагандони вже встигли заявити, що Антонівський міст блокують підрозділи РФ, утворився довгий затор і не пускають навіть військові машини армії РФ.

За непідтвердженою інформацією міст отримав ушкодження опорних конструкцій, що унеможливлює його ремонт у короткострокові терміни.

На відео добре видно вирви у полотні, які утворились внаслідок кількох влучань поряд високоточними боєприпасами.

Також рашисти підтвердили результативне ураження ЗСУ залізничного мосту, який знаходиться вище по течії Дніпра. Через те, що він знаходиться далі від населених пунктів його ураження поки не зафіксовані.

Читайте також: Рашисти використовують кораблі-"мішені" для "Нептунів", щоб приховати вивіз краденого зерна (фото)