xcounter
#

"Навіть у Сирії було краще" або як рашисти ниють, що не мають навіть "птички" для розвідки

15470
Безпілотник "Орлан" російської армії
Безпілотник "Орлан" російської армії

Окупанти не хочуть зустрічати зиму без адекватного забезпечення

Російські окупанти не хочуть продовжувати свої контракти, щоб і далі воювати в Україні, і скаржаться на жахливе забезпечення – такий висновок можна зробити з перехопленої розмови Головним управлінням розвідки міністерства оборони України.

Так, один з окупантів сподівається, що йому вдасться якомога раніше "злиняти" з російської армії. Причина такого бажання досить проста – скоро зима, а "снабжение х*евое".

Читайте також: Фахівці ГУР МОУ "розібрали на гвинтики" іранський Mohajer-6, і знайшли там дещо "незвичайне"

Рашист дуже скаржиться на відсутність адекватного забезпечення. Зокрема, він спілкувався з одним з найманцев з приватної військової кампанії, який розповів йому, що "даже в Сирии пи*же было, чем тут, не было такого, а здесь ужас что творится".

Порівнюють війну в Україні і з Чечнею: "Кто в Чечне был, говорит, это не война, это вообще что-то непонятное творится здесь".

Робота мінометників ЗСУ, відео ілюстративне

Окремо окупант скаржиться на відсутність безпілотників – каже, що одну-єдину "птичку" втратили "на той неделе", тоді як бійці ЗСУ бачать їхнє розташування і накривають з мінометів.

Читайте також: Рашист зі "Ступором" спостерігав, як БПЛА "розстрілює" його позицію: чергова безпорадність російської зброї