xcounter
#

На ЛДАРЗ оперативно відремонтували пошкоджений у цьому році винищувач МіГ-29 (фото)

3686
Відремонтований на ЛДАРЗ винищувач МіГ-29 47 "синій"
Відремонтований на ЛДАРЗ винищувач МіГ-29 47 "синій"

Бойовий літак ЗСУ був переданий підприємству на відновлення влітку цього року

У понеділок, 21 грудня ц.р. ДП "Львівський державний авіаційно-ремонтний завод" (входить до складу ДК "Укроборонпром") завершило передачу відремонтованого винищувача МіГ-29 представникам Міноборони.

Як повідомила прес-служба Концерну, літак отримав пошкодження після невдалого приземлення у червні поточного року. Для відновлення МіГ-29 було передано на львівське підприємство.

Читайте також: ЦНДІ ОВТ ЗСУ: придбання необхідної кількості закордонних ЗРК перевищує ресурсі бюджету ЗСУ у 10 разів
МіГ-29 ПС ЗСУ

Відзначається, що фахівці ЛДАРЗ в короткий термін замінили всі пошкоджені елементи конструкції літака (номер 9-13, 47 "синій"), провели ремонт планера та відновили лакофарбове покриття.

Після відновлення всіх систем та завершення ремонтних робіт, винищувач здійснив низку випробувальних польотів та був повернений до пункту постійної дислокації в одну з військових частин Повітряних сил ЗСУ.

МіГ-29 ПС ЗСУ

Нагадаємо, 7 грудня ц.р. "Львівський державний авіаційно-ремонтний завод" передав 40 БрТА модернізований винищувач МіГ- 29МУ1 (33 "білий").

МіГ-29 ПС ЗСУ
Модернізовані та передані цього року Повітряним силам ЗСУ робітниками ЛДАРЗ МіГ-29МУ1

Крім цього, у жовтні Збройні сили України отримали від ЛДАРЗ модернізований МіГ- 29МУ1 16 "білий", а у липні - 35 "білий".

Читайте також: Компанія Baykar Defense поставила замовникам, включно з Україною, 154 БпЛА Bayraktar TB2