xcounter
#

Профільні міністерства розглядають варіанти перебазування оборонно-промислових підприємств з небезпечних зон

Ремонт  і виготовлення військової техніки треба реалізувати в нових умовах
Ремонт і виготовлення військової техніки треба реалізувати в нових умовах
9163

На сьогодні знайдено понад 600 тис. м.кв площ на підприємствах різних форм власності, придатних для розміщення виробничих потужностей для виготовлення товарів оборонного призначення - на безпечній території західних областей України.

Про це Defense Express повідомили джерела в оборонно-промисловому комплексі України. Як було наголошено, зараз проводиться робота щодо розміщення на території західних областей України суб’єктів господарювання, виробничі потужності яких потребують переміщення з територій, де є загроза проведення активної фази бойових дій.

Виготовлення низки зразків оборонної продукції потребує змін, викликаних умовами війни

Крім того, є можливість розміщення провідних фахівців, інженерно- технічного складу та робітників, які безпосередньо залучені до виробництва товарів оборонного призначення разом із сім’ями. Працівниками профільних міністерств проводиться робота з огляду зазначених площ, на яких можливо розмістити підприємства різної номенклатури виробництва, наголосили джерела в ОПК.

Читайте також: Рахунок йде на сотні: трофейні російські танки приводять до бойового стану і передають ЗСУ (нові подробиці)
Читайте також: Як користуватися ПТРК "Корсар" покрокова детальна інструкція (відео)