xcounter
#

"Миколаївський бронетанковий завод" передав ЗСУ чергову партію з відновлених БРДМ-2Л1 (фото)

967
БРДМ-2Л1 виробництва МБТЗ /Фото: "Укроборонпром"
БРДМ-2Л1 виробництва МБТЗ /Фото: "Укроборонпром"

Державне підприємство "Миколаївський бронетанковий завод" передало Міністерству оборони України партію з 5 одиниць капітально відновлених броньованих розвідувальних дозорних машин з покращеними характеристиками БРДМ-2Л1

Це чергова партія техніки, відновлена фахівцями МБТЗ (входить до складу ДК "Укроборонпром") вже в рамках державного оборонного замовлення 2020 року. Бронемашини пройшли військову прийомку та відбули у розпорядження Окремого президентського полку.

"Попри доволі пізнє контрактування та особливості роботи підприємства під час карантину, ми рухаємося за графіком та вчасно передаємо техніку нашим військовим для виконання бойових завдань. Ми регулярно спілкуємося з ними та спираємося на їх бойовий досвід, покращуючи ті чи інші характеристики бронетехніки", – відзначив директор МБТЗ Юрій Кравченко.

Читайте також: ХБТЗ за три місяці 2020 року модернізував 11 Т-64 зразка 2017 року (фото)
БРДМ-2Л1 ЗСУ

В ході капітального ремонту було покращено тактико-технічні характеристики базової машини БРДМ-2. Зокрема, встановлено новітні засоби навігації та зв’язку, тепловізійну систему нічного керування; змінено розташування особового складу та покращено ергономіку машини за рахунок бокових люків із посиленим бронюванням, що пришвидшує десантування екіпажу та спрощує експлуатацію техніки, розповідає директор підприємства.

БРДМ-2Л1 ЗСУ

Варто нагадати, що всередині квітня ц.р. МБТЗ відвантажив першу партію з 8 одиниць (БРДМ-2Л1) капітально відновленої бронетехніки в рамках цьогорічного ДОЗ.

Читайте також: ХКБМ передало ЗСУ чергову партію з 5 БТР-4Е (відео)