xcounter
#

Любов до "Контакту" у рашистів досягає апогею: забронювали навіть "Тигр"

5076
Чергові "жертви" "ДЗ-тюнінгу"
Чергові "жертви" "ДЗ-тюнінгу"

Схоже у рашистів почався конкурс на найбільш "ефективне" бронювання динамічним захистом "Контакт"

У Луганську помічені дві нові жертви тренду рашистів з бронювання легкої бронетехніки динамічним захистом "Контакт", який розрахований для танків.

На вулицях окупованого міста був помічений бронеавтомобіль "Тигр", увішаний "Контактом" так, що підвіска не справляється з навантаженням. У "коробочках" динамічного захисту весь борт та навіть двері.

Читайте також: Армія РФ кинула біля Ізюму не лише танки, але й унікальні постріли по $40 тисяч за штуку

Слідом за цією жертвує "ДЗ-тюнінгу" прямував БТР, скоріш за все рухома Р-166 (ідентифікація не точна). Яка також була увішана "Контактом".

Справа в тому, що динамічний захист "Контакт", який розрахований для встановлення на танкову броню, при встановленні на БМП, БТР чи тим паче бронеавтомобіль просто проломить їх тонку броню при спрацюванні. І встановлення його на БТР чи тим паче на "Тигр" - просто перетворення їх на справжні "шахід-мобілі".

Водночас бентежитись за те, що рашисти прочитають це й почнуть знімати динамічний захист - не варто. Ця тенденція зародилась у "ЛДНР" ще у 2014 році і попри величезну кількість публікацій від самих рашистів, де пояснюється загроза, кількість жертв "ДЗ-тюнінгу" лише збільшується. Тому не дивно, якщо скоро його почнуть чіпляти на УАЗики та мотоцикли.

Читайте також: Крейсер "Москва" знову нагадав про себе: рятувальний пліт "розповів" про останні години рашистів (відео)