xcounter
#

Кадри ударів дронів ЗСУ: від ворожої позиції FPV до рашистів, які ремонтували машину посеред поля (відео)

2715
Позиція рашистів у прицілі FPV-дрона
Позиція рашистів у прицілі FPV-дрона

FPV-дрони в руках українських військових завдають ефективні удари по техніці та позиціях російського окупаційного війська

Контррозвідники СБУ спільно з батареєю управління та артилерійської розвідки 110-ї ОМБ на Авдіївському напрямку ефективно відпрацювали по позиціях російського окупаційного війська за допомогою FPV-дрона.

Причому знищено було групу FPV-дронів "рой vozмездия", яка належить до так званої 1-ї славянської бригади 1 донецького армійського корпусу збройних сил РФ.

Читайте також: Наскільки легко навчитися керувати FPV-дроном: про справжню ефективність та місце у строю таких дронів-камікадзе

Оператор розвідувального дрона вполював цю групу, яка засіла в одній з напівзруйнованих будівель — далі за справу взявся вже оператор FPV-дрона, який спрямував безпілотник на позицію рашистів.

На кадрах видно, як росіяни намагаються втекти за лічені секунди до того, як FPV-дрон залетить на їхню позицію — цілком ймовірно, що рашисти як мінімум отримали поранення.

FPV-дрон
Позиція розрахунку FPV рашистів, в яку цілиться український дрон

Ефективно нищать окупантів і розвідники 46-ї ОАеМБр, які за допомогою FVP-дронів на Запорізькому напрямку уразили позицію кулеметників, польовий склад БК, бліндаж і ворожий ПТРК.

Також нещодавно були опубліковані кадри ураження російської вантажівки "Урал", яку окупанти вирішили поремонтувати прямо посеред дороги, коли в неї влетів український FPV-дрон.

Раніше Defense Express розповідав, як FPV-дрон розірвав на шматки Т-80БВ, хоча рашисти і втулили туди черговий "захист".

Читайте також: Як "ловити" російські "танки-камікадзе": видовищна утилізація Т-62 за допомогою FPV-дрона