xcounter
#

Кадирівці замість Бахмуту поїдуть "захищати" Бєлгородщину

3388
Кадирівці замість Бахмуту поїдуть "захищати" Бєлгородщину

"Охорона" Бєлгородської області для "кадирівців" доволі легко пояснюється не тільки бажанням продовжити безпечно знімати відео для Tiktok-у, але й широкою можливістю рекету та грабежів місцевого населення

Так званий голова Чечні Рамзан Кадиров повідомив, що його загони будуть направлені до Бєлгородської області, де будуть "запобігати диверсіям". Це рішення доволі сильно відрізняється від нібито наміру направити "кадирівців" до Бахмуту після виведення з нього "вагнерівців".

Зазначається, що до цієї задачі буде залучено "батальйон "Запад-Ахмат" і це вже узгоджено із губернатором Бєлгородської області Гладковим, представниками міноборони РФ та "Росгвардії".

Читайте також: Скільки всього австралійських F-18 зможуть бити рашистів: Україна подала запит на стан винищувачів

Цікаво, що вперше про таку можливість Кадиров повідомив ще 4 березня, "нагадавши" про це особисто Путіну шляхом посту у власному Telegram-каналі. Й попри саме таку комунікацію із ватажком рашистів, який схоже взагалі не користується особистою сучасною технікою, вочевидь "голова Чечні" все ж таки знайшов своїм підрозділам чергове безпечне, а головне доволі дохідне місце.

Кадировці

Справа в тому, що Бєлгородська область відноситься до доволі розвинутих у плані економіки регіоном - 27 місце (за позначками 2020 року) за внутрішнім валовим продуктом регіону з 85, для розуміння - Чечня на 69 місці. Це також пояснює, чому була обрана саме ця область, а не сусідні Курська (46 місце) та Брянська (55 місце).

Враховуючи цю особливість, буде не дивно, якщо "кадирівці" встановлять у регіоні свої порядки, з рекетом та грабежами, утисками звичайних росіян тощо. І в цій ситуації також цілком закономірно варто очікувати й на те, що громадянам РФ з "РДК" та "Легіону "Свобода России" знадобиться звільняти Бєлгородщину від кадирівців.

Водночас, як повідомив речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий під час телемарафону, замість "кадирівців" у Бахмут вже направлені "елітні повітряно-десантні і піхотні підрозділи", які прибувають у район боїв "вже демотивованими, оскільки бачать, в якому стані виходять звідти попередники".

Читайте також: Річні міни рашистів: нова небезпека після підриву Каховської ГЕС, як виглядають