xcounter
#

Як РФ не може навіть нормально збрехати про збитий Су-25, який впав у Бєлгородській області

11424
Все що залишилось від Су-25 "ВКC" РФ
Все що залишилось від Су-25 "ВКC" РФ

Скоріш за все цей Су-25 стане "ювілейним" 300-м літаком "ВСК" РФ, який знищили Збройні Сили України

У РФ день так званого "захисника вітчизни" розпочався з того, що у Бєлгородській області розбився штурмовик Су-25. І хоча втрата чергового бойового літака РФ взагалі не є новиною, в цій ситуації більш цікаво те, як бреше міноборони РФ.

Зокрема міноборони РФ повідомили, що літак, який "повертався з бойового завдання" впав через технічну несправність та впав у "безлюдній місцевості".

Читайте також: У Польщі вдруге натякають Німеччині, що треба вирішити важливу проблему з танками Leopard
катастрофа су-25

Водночас для того, щоб оцінити де саме впав рашиський Су-25 достатньо подивитися на наступне фото:

катастрофа су-25

На ньому чудово видно, що у безпосередній близькості до місця падіння літака знаходиться житловий будинок, на що вказує димохід та супутникові тарілки.

Також вкрай сумнівно й те, що літак впав через технічну несправність. Скоріш за все у міноборони РФ просто не договорюють, що ця технічна несправність була викликана успішними діями ЗСУ. Тим паче, що впав літак, відповідно до повідомлення місцевої влади, на території Валуйського округу, тобто поряд із державним кордоном України.

катастрофа су-25, місце падіння

Зазначимо, що відповідно до перших офіційних повідомлень у РФ зазначали, що пілот встиг катапультуватись, але згодом зазначили, що він загинув. Це також вкрай важливий аспект, бо катапультне крісло К-36Л, яке встановлюється на Су-25, за деклараціями виробника має забезпечувати порятунок пілота на нульовій висоті та нульовій швидкості.

Й з огляду на все, вже у завтрашньому зведенні Генштабу ЗСУ слід очікувати позначку, як мінімум, +1 у графі знищені російські літаки, яких станом на ранок 23 лютого 2023 року вже було 299. І схоже саме цей Су-25 "ВКС" РФ стане "ювілейним".

втрати рф на 23 лютого 2023 року
Читайте також: Румунія готова підтримати будь-яке рішення Молдови щодо Придністров'я поки у РФ говорять про "провокації"