xcounter
#

"Холодноярці" показали, як БМ-21 "Град" збирає "урожай" з окупантів (фото)

3707
БМ-21 "Град" веде вогонь, фото  - прес-служба 93-ої бригади
БМ-21 "Град" веде вогонь, фото - прес-служба 93-ої бригади

Або ще раз про те, чому бійцям на фронті потрібно так багато машин-позашляховиків. Навіть – підрозділам реактивної артилерії

Міністерство оборони України на своїй сторінці у Facebook розповіло про будні бойової роботи реактивної артилерії 93-ої бригади "Холодний Яр". При цьому автори повідомлення вжили метафору "замість зернових збирають врожай зі знищеної техніки та живої сили рашистів". Чим натякнули, що дія на цих фото могла відбуватись у сільській місцевості в Харківській області.

І заодно показали, що наша реактивна артилерія для свого маскування використовує "зеленку".

Читайте також: ЗСУ показали бойову роботу рідкісної модернізації "Града" (відео)

На відкриту місцевість наші "Гради" виходять лише для того, щоб виконати своє вогневе завдання, відстріляти пакет реактивних снарядів та швидко згорнутись і покинути позицію, поки рашисти не завдали удар у відповідь.

Розрахунки БМ-21 "Град" висуваються на позицію, фото - прес-служба 93-ої бригади

Але на цих фото ми можемо побачити ще один аспект – чому на фронті нашим бійцям постійно потрібні машини-позашляховики. На одному із фото можемо побачити, що частина обслуги "Градів" "холодноярців" приїхала на позашляховику. На іншому – що частина бійців приїхала на позицію, сидячи ззовні бойової машини БМ-21 "Град".

Що заодно показує, що машини-позашляховики, придатні для військових цілей – це ще один важливий дефіцитний ресурс для сучасної війни, яка передбачає активні маневрові дії.

Розрахунки БМ-21 "Град" ведуть вогонь, фото - прес-служба 93-ої бригади
Читайте також: Чеські РСЗВ RM-70 вже випалюють армію РФ: чим вони кращі за "Град" (відео)