xcounter
#

ГУР МОУ продовжують "ловити" окупантів в Енергодарі (відео)

2815
FPV-дрон прямує до "казарми" окупантів, стоп-кадр з відео ГУР МОУ
FPV-дрон прямує до "казарми" окупантів, стоп-кадр з відео ГУР МОУ

ГУР МОУ за допомогою мешканців тимчасово окупованих територій здійснюють ефективні удари по живій силі противника

Головне управління розвідки Міноборони України за допомогою руху опору на тимчасово окупованих територіях продовжують полювати на окупантів у місцях їхнього розташування.

Черговий удар сьогодні, 28 серпня о 09:50 було завдано по так званій "казармі" підрозділу росгвардії ОМОН "Ахмат-1", які після окупації міста розташувалися на вулиці Будівельників, 46 в приміщенні колишнього відділення одного з українських банків.

Читайте також: РФ зараз має менше ракет Х-101/Х-555 та Х-55, ніж на початку року, але по інших ракетах статистика небезпечна

Як відзначають у ГУР МОУ, у результаті удару виникла пожежа, постраждав особовий склад ворога — інформація щодо як вбитих, так і поранених "кадирівців" наразі уточнюється.

Після низки вибухів ворог був вимушений евакуювати місцеву військово-цивільну адміністрацію, а також як проводити перевірки, так і обмежити доступ до інтернету.

Раніше Defense Express розповідав, як у ГУР МОУ використовують FPV-дрони для високоточної ліквідації рашистів.

Тоді удар було завдано також по розташуванню окупантів у тимчасово окупованому Енергодарі — дрони "завітали" на нараду керівництва окупаційної "поліції".

Читайте також: На кордоні РФ є смуга 60-км перешкод РЕБ, але 35-40% наших дронів долітають до цілі – ЗМІ