xcounter
#

Футуристичний Natter: компанія Rheinmetall представила незвичний бойовий модуль (відео)

3295
Бойовий модуль Natter від Rheinmetall
Бойовий модуль Natter від Rheinmetall

У Rheinmetall кажуть, що у станції використовуються спеціальні технології кріплення для зниження вібрації

Німецька компанія Rheinmetall 17 серпня, у вівторок, представила футуристичний дистанційно керований бойовий модуль під назвою Natter 7,62.

Станція модульна, в неї можна інтегрувати різні монтажні комплекти для розташування зброї розміром від 5,56 x 45 мм до 7,62 x 51 мм, повідомляють у компанії.

Читайте також: Aselsan пропонує Збройним Силам України бойові модулі з дистанційним керуванням, які пройшли випробування

Цей модуль розроблявся передусім для вантажівок з урахуванням вантажності криші вантажівки у 105 кг. Як стверджують у Rheinmetall, у станції використовується "технологія кріплення на основі вуглецю", яка знижує вібрацію.

Natter бойовий модуль
Монітор оператора бойового модуля Natter

Станція включає в себе "всепогодну сенсорну систему FlexEye, встановлену співвісно з лінією озброєння", здатну одночасно відображати декілька цілей на екрані монітора оператора під час бойових дій. Станція має як ручне, так і автоматичне супроводження цілей. Бойовий модуль Natter має "високу ймовірність першого влучення, високу кутову точність і швидкість, самостабілізуючу платформу та ймовірність підводного плавання".

бойовий модуль rheinmetall
Виглядає дійсно незвично як для стандартних БМ

"Бойова частина встановлює стандарти у сфері класу захисту, експлуатаційних можливостей та динамічного наведення на асиметричні загрози завдяки використанню інноваційних програмних модулів у новітніх дистанційно керованих бойових станціях від Rheinmetall", – стверджує розробник.

Бойовий модуль Natter Rheinmetall
Передусім ця розробка призначена для встановлення на вантажівки
Читайте також: Ідентифікація ворога: російські дистанційно керовані вогневі модулі. Ч. 1