xcounter
#

Елітний спецпідрозділ ВМСУ закупить спеціальні гідрокомбінезони для водолазів за мільйон гривень

1244
Бійці 801 ОЗБ ПДСЗ
Бійці 801 ОЗБ ПДСЗ

801-й окремий загін боротьби з підводними диверсійними силами та засобами закупить 13 комплектів гідрокомбінезонів сухого типу спеціального призначення

Відповідна тендерна інформація щодо придбання водолазного оснащення була оприлюднена на майданчику Dozzoro.

Зокрема повідомляється, що в комплект гідрокостюму для спецпризначенців входить власне костюм, утеплювач, шолом, перчатки, боти, сумка для переноски, паспорт, інструкція, балон системи піддуву з редуктором, комплект для ремонту, комплект для обслуговування блискавки та манжетів.

Читайте також: Новий корвет, крейсер "Україна" та катери: ВМС ЗСУ розкрили плани щодо майбутнього українських корабельних проектів
Waterproof
Гідрокостюм виробництва фірми Waterproof / Фото: УМП

Переможцем та постачальником гідрокостюмів M47 відомої шведської компанії Waterproof на суму 1 039 500 гривень визначений приватний підприємець Дягілєв Сергій Володимирович.

тендер

Варто додати, що 801 ОЗБ ПДСЗ (вч А1420) на потреби якого була здійснена закупівля, є елітним загоном бойових плавців Військово-морських сил України. До складу підрозділу входить команда боротьби з бойовими плавцями, група спеціального призначення та підрозділи забезпечення. До російської окупації спецпризначенці базувалися в Севастополі, а після вторгнення РФ у 2014 році були передислоковані в Одесу.

Читайте також: Міноборони замовило ремонт 152 двигунів для БМП на 55 мільйонів гривень