xcounter
#

ДОЛЯ І КО. ЛТД тепер офіційно представляє в Україні Thales Defence & Security

648
ДОЛЯ І КО. ЛТД тепер офіційно представляє в Україні Thales Defence & Security

Українська приватна оборонна компанія "ДОЛЯ І КО. ЛТД", що є учасником ГС "Ліга оборонних підприємств України", отримала статус ексклюзивного дистриб’ютора Thales Defence & Security, Inc - одного з глобальних лідерів оборонної сфери, телекомунікацій, рішень для авіації, космосу та цифрової безпеки.

Про це в компанії повідомили на офіційній сторінці у Facebook.

Читайте також: "Мотор Січ" у цьому році сертифікує "скляну кабіну" для гелікоптерів Мі-8МСБ (відео)

Thales Defense & Security, Inc. (TDSI) зі штаб-квартирою в Кларксбурзі, США — глобальна компанія, яка обслуговує оборонні, федеральні та комерційні ринки з інноваційними рішеннями для наземних тактичних, повітряних і авіаційних, морських та безпекових областей.

Thales Defense & Security, Inc. є дочірньою компанією компанії Thales (Euronext Paris: HO), світовим лідером технологій, що формують світ завтрашнього дня. Thales Group надає рішення, послуги та продукцію клієнтам на ринках авіації, космосу, транспорту, цифрової ідентичності та безпеки, а також на оборонних ринках. Маючи 80 000 співробітників у 68 країнах, Thales у 2019 році досяг обороту 18,4 млрд євро. Thales приділяє велику увагу цифровим інноваціям – телекомунікаціям, Big Data, штучному інтелекту та кібербезпеці, технологіям, які підтримують бізнес, організації та уряди у вирішальні моменти.

ДОЛЯ І КО. ЛТД, Thales Defence & Security, Defense Expres

Корпорація Thales Defense & Security, Inc. є світовим провайдером критично важливих систем зв'язку з 1964 року. З того часу компанія набула широкого спектру нових можливостей, що розширюють проникнення на оборонні та захисні майданчики, включаючи новітні тактичні засоби зв’язку, шлем-дисплеї та технології відстеження руху; термінали SATCOM; вдосконалені системи локації; системи навчання та моделювання; рішення щодо захисту даних; сенсорні та ракетні системи.

Крім того, Thales Defense & Security, Inc. служить центром для технологій, використовуючи широкомасштабні системні рішення - наприклад, системи управління бойовими діями; морські, повітряні та наземні ISR; системи радіоелектронної боротьби - для задоволення потреб США.

ДОЛЯ І КО. ЛТД, Thales Defence & Security, Defense Expres

Нагадаємо, що працюючи в ролі системного інтегратора на українському ринку телекомунікаційних технологій з 1992 року, компанія "ДОЛЯ І КО. ЛТД" побудувала надійну партнерську мережу в багатьох регіонах України.

Новина по темі: РАДІОСТАНЦІЇ BECKER RT6201 РЕКОМЕНДОВАНІ ДЛЯ ЗАСТОСУВАННЯ НА МОДЕРНІЗОВАНИХ ВЕРТОЛЬОТАХ МІ-8МСБ-В

ДОЛЯ І КО. ЛТД, Thales Defence & Security, Defense Expres
"ДОЛЯ І КО. ЛТД" не тільки розробляє й впроваджує галузеві системи професійного мобільного радіозв'язку, але і є авторизованим платиновим партнером американської корпорації MOTOROLA SOLUTIONS, а також авторизованим розробником і постачальником hardware & software рішень для систем MOTOTRBO.
Читайте також: ​Незабаром: нові кораблі для Держприкордонслужби та вертольоти для НГУ і ДСНС