xcounter
#
Стрільби ЧФ РФ у окупованому Севастополі

Чорноморский флот Росії проведе стрільби у Чорному морі

Стрільби ЧФ РФ у окупованому Севастополі
575

Чорноморський флот Російськой Федерации у складі 37 кораблів і суден проведе навчання з ракетними стрільбами в морі

За офіційним повідомленням представника Чорноморского флоту Олексія Рульова, 37 надводних кораблів, катерів та судів забезпечення Чорноморського флоту цього тижня вийшли в морські полігони для проведення комплексу корабельних навчань.

"Впродовж поточного тижня військовослужбовці проведуть як одиночні, так і спільні артилерійські та ракетні стрільби по морським, береговим та повітряним цілям", - зазначив представник "Інтерфакс АВН".

Читайте також: ​На Азові відпрацювали питання оборони морського узбережжя
ЧФ РФ
Російські кораблі на рейді окупованого Севастополя

За його словами, на першому етапі екіпажі кораблів відпрацювали екстремальне підготування до бою та походу, після цього покинули пункти базування і вирушили в море.

"Окрім виконання бойових завдань моряки відпрацюють елементи морської підготовки, в тому численні спільне плавання і маневрування в різних ордерах, а також інші задачі відповідно до курсової підготовки корабелів ВМФ", - повідомив Рульов.

Він зазначив, що вихід кораблів, катерів та судів забезпечення до морських полігонів, проводиться у відповідності до плану заходів бойової підготовки Чорноморського флоту на 2020 рік навчальний рік.

Ракетний крейсер Москва
Ракетний крейсер "Москва" - флагман Чорноморського флоту Росії

Нагадаємо, у 2014 році РФ насильницькі окупувала більшу частину Кримського півострова, розташованого у межах українських адміністративних одиниць - Автономної Республіки Крим та міста Севастополь, та одностороннє незаконне включила їх до складу Російської Федерації на правах суб'єктів федерації - "Республіки Крим" та "міста федерального значення Севастополь", що було проголошено РФ 18 березня 2014 р.

Світ визнав дії Москви незаконними і такими що порушують норми міжнародного права. Безпосередню участь у протиправних діях приймали сили на засоби Чорноморського флоту РФ, які на той момент перебували в Криму, а також ті, що були перекинуті з континентальної частини Росії.

Читайте також: ​Морська піхота США об’єднає крилату ракету та наземний дрон