xcounter
#

Через проблему з шасі рашисти втратили ще один свій літак Су-34

3083
Російський фронтовий бомбардувальник Су-34, фото ілюстративне
Російський фронтовий бомбардувальник Су-34, фото ілюстративне

Російські пілоти були вимушені катапультуватися зі свого Су-34, через що літак зазнав аварії

Російські "ВКС" втратили ще один свій фронтовий бомбардувальник Су-34 — про аварію літака повідомляє низка російських ЗМІ із посиланням на так зване міністерство оборони РФ. Відомо, що Су-34 впав на території Воронезької області — аварія відбулася сьогодні зранку, 20 вересня, під час навчально-тренувальтного польоту.

Читайте також: Про що говорить катастрофа Су-34 у Єйську ту Су-30 в Іркутську: покадрово розбираємо падіння літаків

Також у мережі вже з’явилися фото та відео з місця аварії, яке підказує, що аварії зазнав Су-34 з бортовим номером 05 "Красный" та реєстраційним номером RF-95806.

Офіційна причина аварії вже не повідомляється, водночас відомий російський так званий "блогер" Fighterbomber заявив, що аварія сталася через несправність однієї зі стійок шасі літака.

Су-34
Ворожий Су-34 з бортовим номером 05 "Красный"

Мовляв, екіпаж, попри численні спроби, не зміг її випустити і прийняв рішення катапультуватися, у результаті чого, власне, літак зрештою впав на землю і відправляється до категорії втрачених росіянами машин.

Нагадаємо, як раніше розповідав Defense Express, під Москвою на спеціальному аеродромі "Чкаловкий" внаслідок успішної диверсії було підірвано два літаки Ан-148, один Ил-20 та один ударний гелікоптер Ми-28Н.

Читайте також: Стали відомі нові деталі про аварію літака Л-39 у РФ: мінус командир навчальної авіабази