xcounter
#

Бойові кораблі РФ у Чорному морі прикриваються цивільними суднами (фото)

Бойові кораблі РФ у Чорному морі прикриваються цивільними суднами (фото)
4733

Чорноморський флот РФ використовує тактику терористів

Те що військові армії РФ прикриваються цивільним населенням - добре відомий та доведений факт, який видається Кремлем за особливий російський "героїзм".

А судячи з усього, саме таку тактику прийняли й рашиські моряки, які використовують цивільні судна з відключеними системами розпізнавання (Автоматично. ідентифікаційною системою AIS) для прикриття своїх бойових кораблів.

Читайте також: Як найменша армія Європи допомогла Україні знищувати танки рашистів

На тактику Чорноморського флоту РФ, яку використовують виключно терористи, звернув увагу відомий автор та дослідник військової морської справи H I Sutton. Який за допомогою серії знімків із супутника показав, що поблизу окупованого Севастополя, у районі в якому Чорноморський флот здійснює пуски ракет "Калибр" по Україні, знаходяться цивільні судна.

ЧФ РФ терористи

Згодом з'явилось оновлення завдяки знімку із радіолокаційного SAR-супутника, який показав конфігурацію із шести цивільних суден, які використовувались як щит двома військовими кораблями.

ЧФ РФ терористи

Паралельно було опубліковано фото з берега, яке слугує підтвердженням терористичної тактики російських моряків, які стоять на рейди поряд із цивільними судами.

ЧФ РФ терористи

Така формація робить вкрай ускладненим пуск протикорабельних ракет по кораблях ЧФ РФ, бо існує вірогідністьтого, що головка самонаведення протикорабельної ракети захопить цивільне судно.

Також цілком можливо, що судна із виключеними транспондерами призначені для того, щоб вивозити захоплене на Півдні України зерно. Портовий зерновий термінал якраз знаходиться у бухті Севастополя, поблизу із причальною стінкою Чорноморського флоту РФ.

Читайте також: Боєць ЗСУ "розібрав на гвинтики" кошмар піхоти рашистів та "Тигрів" з "КамАЗами"