xcounter
#

Бійці ЗСУ показали новий спосіб технологічно нищити рашистські танки (відео)

84820
Бійці ЗСУ показали новий спосіб технологічно нищити рашистські танки (відео)

Схоже, два місяці війни так і не навчили окупантів, що їм будь-якої миті на голову може звалитись наш безпілотник з кумулятивними гранатами

У відкритому доступі з’явилось відео, відзняте бійцями 92-ої механізованої бригади Збройних Сил України.

На цьому відео видно, як оператор дрона хірургічно "вклав" у ворожий танк дві кумулятивні гранати. "Феєрверк" в результаті підриву пального та боєкомплекту був яскравим. Цілком ймовірно, що мала місце "кустарна" переробка розвідувального БПЛА в ударний.

Читайте також: Герасимов Шредінгера: що з начальником генерального штабу армії РФ - всі версії

Втім, тут варто звернути увагу на іншу деталь. Схоже, екіпаж знищеного танка орків навіть не допускав, що їм на голову може "звалитись" сюрприз на голову від Збройних Сил України. І тут однаково можливі два варіанти: або екіпаж цього танка був із нещодавно призваних строковиків, або що ці окупанти – «досвідчені», але не здатні до навчання.

Втрати ворога станом на 1 травня 2022 року, кількість знищених танків рашистів сягає 1026 одиниць

Теоретично, для боротьби із малорозмірними повітряними цілями в бойових порядках рашистських військ є "ган-траки" із ЗУ-23-2.

Однак, схоже, обслуга таких ган-траків всіляко уникає реальних боїв, і воліє брати участь хіба що в постановках про "безперервну стрільбу по українським БПЛА". Типу тої, в якій сьогодні "спалився" один із відомих рашистських пропагандонів.

"Гантрак" із ЗУ-23-2 в руках російських окупантів виявився річчю безглуздою, фото ілюстративне
Читайте також: Пропагандони з РФ знову епічно сплюгавились: як рашисти знімають свої репортажі