xcounter
#

Армійська авіація РФ розбомбила позиції своїх військ на Луганщині - Генштаб ЗСУ

7778
Штурмовик Су-25 ворога, ілюстративне фото з відкритих джерел
Штурмовик Су-25 ворога, ілюстративне фото з відкритих джерел

Війська агресора показали свою нездатність виконати одне із головних своїх завдань - вийти на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей України

Генеральний штаб Збройних Сил України дав оперативне зведення про ситуацію на фронтах станом на 12.00 16 березня 2022 року.

Зокрема, повідомляється, що армійська авіація РФ нанесла вогневе ураження по позиціям своїх поблизу населеного пункту Смолянинове на Луганщині. При цьому сили противника виявились нездатні виконати завдання по виходу на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей України. Єдине – сили агресора частково досягли мети на Донецькому оперативному напрямку.

Читайте також: "Азовці" у Маріуполі ліквідували генерала РФ та "покосили" елітну 22-у бригаду "спецназа ГРУ"
Розтрощена бронетехніка ворога під Маріуполем, фото - прес-служба полку "Азов"

На даний момент на Волноваському напрямку окупанти намагаються розвинути наступ в напрямку населеного пункту Велика Новосілка.

На Донецькому та Таврійському напрямках в результаті штурмових дій у районі Попасної, противник зазнав втрат та вимушений відійти для перегрупування. У районі Сєверодонецька окупанти провели розвідку боєм, успіху не мали, намагаються закріпитися на східних та західних околицях міста Рубіжне.Інші деталі - ось за цим посиланням:

Читайте також: У Маріуполі розтрощили найновішу бронетехніку рашистів: БМП-3М та Т-72Б3