xcounter
#

Армія США обрала систему управління вогнем для стрілецької зброї наступного покоління

3876
Армія США обрала систему управління вогнем для стрілецької зброї наступного покоління

Усього американські військові замовили до 250 000 таких систем

Армія США визначилася з оптикою для свого стрілецького озброєння наступного покоління – новітню "розумну" систему управління вогнем для американських військових буде постачати Sheltered Wings, дочірня компанія Vortex Optics.

Читайте також: Aselsan пропонує замовникам новий лазерний комплекс прицілювання і портативну електронно-оптичну систему наведення та розвідки

Відомо, що вартість угоди оцінюється у 2,7 млрд доларів – контракт розрахований на 10 років, протягом яких у рамках програми NGSW-FС компанія Vortex Optics має поставити до 250 000 систем управління вогнем.

NGSW стрілецька зброя США
У США поки що не визначилися із переможцем програми NGSW, але систему управління вогнем до стрілецької зброї наступного покоління вже мають

"Система NGSW-FC – це надійний засіб управління вогнем, що підвищує точність та летальність підрозділів ближнього бою. Він поєднує низку передових технологій, у тому числі й оптику зі змінним збільшенням, лазерний дальномір, балістичний калькулятор, набір датчиків атмосфери, компас, видимі та інфрачервоні лазери наведення на цифровий дисплей", – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Від ствола до прицілу: як у "ХАДО-Холдінг" створювали антиматеріальні гвинтівки Snipex