xcounter
#

Армія РФ буде ловити РСЗВ HIMARS своїми стратегічними бомбардувальниками Ту-95МС

14346
Армія РФ буде ловити РСЗВ HIMARS своїми стратегічними бомбардувальниками Ту-95МС

РФ продовжує шукати способи знищити РСЗВ HIMARS

Російські окупаційні війська не полишають спроб "дістати" РСЗВ HIMARS, які менш ніж за місяць встигли знищити десятки цілей в тилу ворога.

За інформацією, яке Defense Express отримало з декількох власних джерел, окупанти вирішили використати свої стратегічні бомбардувальники Ту-95МС, щоб знищити РСЗВ HIMARS.

Читайте також: Як F-16 разом з HIMARS і 155-мм САУ допоможуть якнайшвидше звільнити південь України
ту-95
Стратегічний бомбардувальник Ту-95

Ймовірно, що рашисти хочуть дістати РСЗВ за допомогою бомбардувальників не безпосередньо під час виконання завдання, а в місцях їх розташування, спираючись на дані своєї розвідки (яка часто дає багато "промахів", що призводить до цинічних та злочинних ударів по цивільній інфраструктурі з жертвами серед мирного населення).

Показово, що для "полювання" на наші M142 HIMARS рашисти збираються використовувати взагалі крилаті ракети Х-101 із заявленою дальністю стрільби до 5500 км. Ще раз – рашисти збираються "вицілювати" системи з дальністю стрільби до 84 км (на даний момент), за допомогою крилатих ракет стратегічного призначення з дальністю пуску понад 5 тисяч км.

Зрештою, така інформація збігається з тим, що рашисти активізували свою розвідку в Східній Європі для пошуку шляхів постачання ЗСУ сучасної західної зброї, зокрема і РСЗВ HIMARS.

А поки окупанти намагаються наздогнати HIMARS, міноборони РФ вирішило знищити уявну транспортно-заряджальну машину до цієї зброї, вигадавши чергову "перемогу" для армії РФ.

Читайте також: Сотні мільйонів доларів на попіл: скільки РФ втратила від тотальних ударів HIMARS по складах боєприпасів - у грошах та часі