xcounter
#

За яким принципом рашисти можуть планувати нові ракетні удари по Україні

5359
Рашистська Х-555, ілюстративне фото з відкритих джерел
Рашистська Х-555, ілюстративне фото з відкритих джерел

Спецслужби ворога тримають свою агентуру за ідіотів, і не приховують цього

Служба безпеки України опублікувала на перший погляд уже "стандартне" повідомлення. Сьогодні зловили чергового коригувальника ракетних ударів, на цей раз – у Вінницькій області. Біографія у зловмисника виявилась теж "стандартною": затриманий служив у радянській армії, звільнився у 1990-х, ще тоді був завербований військовою розвідкою РФ, з того часу й "висів" у статусі "сплячого агента".

До свого повідомлення представники СБУ прикріпили також скріншоти з діалогами між затриманим та його "куратором" із спецслужб РФ. І там ми можемо знайти цікаві деталі як мінімум по двом напрямкам – 1). як спецслужби ворога "працюють" зі своїми агентами, і 2). за яким принципом рашисти можуть планувати нові ракетні удари по України.

Читайте також: Скільки сьогодні ракет відстріляли рашисти, і куди їм вдалось влучити окрім газових об’єктів

Для початку – як виявилось, рашистські "куратори" своїм агентам буквально до деталей "розжовують", як потрібно виконати те чи інше "завдання". Наприклад – "підказують", як начебто можна вести відеозйомку об’єктів критичної інфраструктури. Схоже, "поради" своїм "підопічним" куратори з РФ дають так собі, раз їхніх агентів все ж "ловлять на гарячому". (Що нам лише на користь). Але це їм (тобто російським спецслужбістам) не заважає використовувати фрази в стилі "а вы смышленый" так, наче вони їх досі за ідіотів тримали (хоча, мабуть, так воно і є).

Інша показова деталь – бриф нової задачі, яку давав "куратор" своєму "підлеглому", якого сьогодні зловила СБУ. Російський спецслужбіст стверджував, що начебто в конкретному регіоні є підстанція, яка зокрема розподіляє електрику для роботи залізниці. І що якщо цей об’єкт функціонує, значить по коліям начебто можуть їздити "вагони зі зброєю". Хто відомий із особливостями роботи залізниці (навіть на рівні профільного журналіста), той знає, що залізниця отримує електрику по "загальній" схемі, як й інша промисловість. І що якщо в контактній мережі зник струм, то вантажі можна везти й тепловозною тягою.

Військовий ешелон рашистів під тепловозною тягою, ілюстративне фото з відкритих джерел

Схоже, при плануванні нових ракетних ударів по Україні рашисти обирають об’єкти так, щоб в першу чергу "обвалювати" роботу транспортної інфраструктури та промисловості. А якщо при цьому відбуваються й масштабні відключення енергоживлення для мирних мешканців – такий "побічний ефект" всіх в Кремлі цілком влаштовує й навіть радує.

Як свідчить сьогоднішній казус росіян із Х-55, спорядженої "болванкою", запас крилатих ракет для ударів по Україні невблаганно вичерпується. Тому Кремль планує нові удари по України за принципом "точкові удари мають призводити до площадних наслідків".

Читайте також: Росія запускає по Україні крилаті ракети з імітатором ядерної боєголовки