xcounter
#

У нас немає права і можливості чинити інакше, аніж захищати своє

Своїх рідних, домівку, свою незалежність, своє майбутнє
У нас немає права і можливості чинити інакше, аніж захищати своє
1293

Ці слова потребують підкріплення діями. Саме це зараз якраз і демонструють наші військові, бійці територіальної оборони, звичайні наші громадяни.

Розгубленость і шок від дій нинішнього керівництва Росії та російської арміі на нашій землі (з ударами крилатих ракет по мирним будинкам, з підступними ДРГ, вбивством дітей на наших вулицях) замінюється у нас рішучістю і ярістю.

Я не хочу, щоб мені заважали жити так, як я сам обираю. Щоб загрожували моїй дитині, якій потрібний світлий і добрий світ. І зараз єдиний спосіб домогтися цього - це спротив.

Читайте також: Відео та фото з полоненими армії РФ: збираємо - поширюємо

Кожен знайде і для кожного є своє місце у опорі оркам. Чи то на вогняній лінії зіткнення чи то на інформаційній. Кожен має робити мале і велике, щоб наша країна встояла. Як не важко ще нам буде. І чим би нас не намагалися залякати.

Далі все залежить від нашого гуртування і нашої спільної сили.

Тепер декілька слів до росіян.

Знаю, що є значна кількість таких серед тих, хто слідкував чи слідкує за публікаціями - чи то моїми, чи то за нашим сайтом. Українська мова не була проблемою, коли наші новини чи аналізи перекладали на російську. Тож певен, все буде зрозуміло і зараз.

Зрозумійте і донесіть до своїх ближніх - ваша влада зробила катастрофічну помилку, зважившись на відкриту агресію проти нашої країни. Це злочин. За нього доведеться згодом відповідати, в яку б брехливу ідеологічну обгортку Путін не загортав агресію проти України.

Сьогодні ваші родини чи сім’ї ваших знайомих втрачають своїх близьких родичів, одягнутих у форму солдат, у бойових діях за примарливі цілі, які не вами придумані.

Танк РФ
Знищений танк армії РФ біля Чернігова

Тепер, коли бліц-криг наступу на Україну захлинувся і прогулянка по нашій землі виявилась смертельною, Путін і військова кліка вже погрожують нам і світу ядерною зброєю. Ну, і що це змінить?

Тож знайдіть у собі сили і способи протистояти цій війні, яка нав’язана Україні і цивілізації російською владою. Подивіться, як реагує світ на те, що робить Кремль і спробуйте зробити власні висновки і зважтесь на вчинки. Не чиніть злочин. У вас вибір ще є…

… У нас вибіру немає. Ворога на нашій землі маємо знищувати. Бо це наше, рідне. Ми захищаємо своє.

Читайте також: День війни четвертий: хроніка подій з усіх фронтів (постійно оновлюється)