xcounter
#

Рашисти хочуть кинути в бій бойові "Газелі": куди окупанти можуть мобілізувати цивільні автівки

4497
"Мобілізовані "Газелі"
"Мобілізовані "Газелі"

І це вже не вперше, коли цивільні "Газелі" окупанти хочуть використовувати для військових цілей

Днями у мережі розповсюдилися фото та відео, які говорять про таке – схоже, окупанти хочуть десь "приткнути" на полі бою чергову "вундерваффе" – цивільні "бойові "Газелі", які рашисти, ймовірно, планують оснастити кулеметами.

Так, колона таких "тачанок" була помічена на трасі М4 "Дон", що у РФ – судячи з того, що рашисти втулили туди станини, окупанти планують "оснащувати" їх кулеметами на кшталт свого 12,7-мм "Корда".

Читайте також: ЗПУ-2 на Toyota теж гарна "шахідобойка" для ЗСУ, і в Чехії уже збирають на такі "тачанки"

Насправді, тут варто згадати, що це не вперше, коли рашисти женуть цивільні "Газелі" на фронт – наприклад, ще у березні РФ ешелонами гнала цивільні "Газелі" та самоскиди з намальованими рашистськими так званими "зетками", які планували використати як транспорт для військових.

Але озброєні цивільні "Газелі" – це вже інша справа, і тут передусім варто спитати таке: а де ж на полі бою окупанти хочуть "втулити" таке чудо техніки?

Не виключено, що передусім такі машини окупанти хочуть використати щось на кшталт "мобільних розрахунків протиповітряної оборони", які з кулеметів будуть гатити по БПЛА, і насправді це не нова практика, хоча й виникають питання до обраного "шасі".

Водночас самі окупанти пишуть таке – що "тачанки" готують для "посилення груп охорони тилу", що в перекладі може означати насправді таке – "Газелі" можуть отримати якісь кадирівці з метою використання їх для залякування мобілізованих абощо.

Бо насправді уявити, що такі машини стануть в пригоді безпосередньо на полі бою дуже важко, попри наявність на ньому низки різних "джихадомобілів", оснащених різним озброєнням – від кулеметів і до "міні-РСЗВ".

Читайте також: Морпіхи ВМСУ на Одещині озброїлись "тачанкою" з кулеметом КВПТ (відео)