xcounter
#

Повітряні Сили України збили рекордну кількість крилатих ракет росіян

114428
Пуск ракети ЗРК С-300В, ілюстративне фото довоєнних часів
Пуск ракети ЗРК С-300В, ілюстративне фото довоєнних часів

Винищувачі ворога воліють не заходити у зону дії нашої ППО, та випускають ракети із території Білорусі. Але іноді росіяни "проскакують", є повідомлення про нові удари по цивільним об’єктам

Командування Повітряних Сил ЗСУ відзвітувало, що за добу 5 квітня сили нашої протиповітряної оборони збили одразу вісім крилатих ракет. Це – число рекордне. Для порівняння – 3 квітня Повітряні Сили звітували про те, що збили тільки 2 крилаті ракети, статистика за 4 квітня – не наводиться.

Наші Повітряні Сили відзначають таку закономірність – рашисти тепер намагаються уникати прямого контакту з нашими винищувачами, та воліють завдавати ракетні удари зокрема з території Білорусі.

Читайте також: Розрахунок ПТРК "Стугна" майстерно знищив у польоті найновіший вертоліт Ка-52 рашистів (відео)

Від Defense Express можемо додати – схоже, зараз противник в першу чергу воліє бити крилатими ракетами типу Х-59М, які випускаються із винищувачів Су-35С по об’єктам на заході України. В свою чергу, ці самі Су-35С також продовжують базуватись на території Білорусі.

Зокрема, у ніч на 6 квітня рашисти у такий спосіб намагались випустити дві крилаті ракети по об’єктам на Львіщині, обидві – були збиті. А у ніч на 5 квітня, як розповідав Defense Express, орки намагались випустити одразу чотири Х-59М, і ця атака ворога провалилась.

Наші сили ППО готуються до стрільб, ілюстративне фото довоєнних часів

Однак, на жаль, ворог все ще знаходить "шпарини", завдяки яким йому вдається "проскочити" та завдати нові удари по об’єктам цивільної інфраструктури.

Зокрема, за офіційними повідомленнями, цієї ночі орки поцілили в нафтобазу на Дніпропетровщині та в один із інфраструктурних об’єктів Козятина у Вінницькій області.

Наші сили ППО готуються до стрільб, ілюстративне фото довоєнних часів
Читайте також: Україна під обстрілом російських ракет: чим забезпечити захист (аналіз)