xcounter
#

Як виявити польовий склад та базу зберігання ворога

Як виявити польовий склад та базу зберігання ворога
24134

Для забезпечення армії ворог буде створювати польові бази зберігання

Армія РФ постійно відчуває брак палива завдяки успішним діям українського війська та руху опору. В цій ситуації окупанту не залишається нічого, окрім створення польових баз зберігання.

Їх знищення - вкрай важливе для оборони України, бо повністю паралізує будь-які спроби рашистів вести бойові дії взагалі.

Читайте також: Для Bayraktar TB2 будуть нові цілі – замість бензовозів ворожі трубопроводи
паливозаправник РФ
Без палива будь-яка військова техніка - безпорадна

Збройні Сили України спеціально для збору інформації щодо ворога, його сили, пересування та дислокацію створили спеціальний Telegram-бот: stop_russian_war_bot. Завдяки йому вже знищено сотні одиниць техніки та озброєння противника.

Лише за вчора завдяки інформації було знищено 500 одиниць техніки ворога у Балаклії.

І про польові бази забезпечення противника теж варто обов'язково повідомляти українських захисників. Тим паче, що помітити їх доволі легко.

Головною рисою таких баз буде активність вантажівок та паливозаправників противника, які рухаються однаковими маршрутами. Враховуючи загальні проблеми з організацією та логістикою взагалі, скоріш за все, будуть помітні скупчення транспорту, який очікує своєї черги для завантаження чи розвантаження.

паливозаправник рф
Паливозаправники армії РФ

Таку польову базу будуть намагатися посилено охороняти. Також ворог може, хоча і не обов'язково, обирати для її розташування відокремлені об'єкти інфраструктури (ферми, подвір'я промислових комплексів тощо).

Паливозаправники армії РФ
Стаціонарна база паливозаправників

Не слід очікувати побачити велику кількість металевих резервуарів. Польовий склад палива може виглядати і як величезні "подушки", які лежать на землі.

польовий склад паливно-мастильних матеріалів
Польовий склад паливно-мастильних матеріалів

Враховуючи це, виявити приблизний район розташування польової бази зберігання не надто складно. Як і повідомити українських військових про неї.

Також нагадаємо, що раніше Defense Express описав, як розрізнити:

Читайте також: Що відбувається з танком рашистів після удару Javelin - відеозапис з дрона
ТЕГИ Війна