xcounter
#

Фахівці Повітряних Сил ЗСУ прибули в Туреччину освоювати Bayraktar TB2

4782
Збройні Сили України готуються до купівлі додаткових 24 БПЛА Bayraktar TB2
Збройні Сили України готуються до купівлі додаткових 24 БПЛА Bayraktar TB2

Наша країна готується втричі збільшити чисельність флоту розвідувально-ударних комплексів Bayraktar TB2. Для цього потрібен не тільки фінансовий ресурс, але й кадровий - також

Група із 75 військовослужбовців Повітряних Сил Збройних Сил України прибула до Турецької Республіки, аби пройти підготовку по використанню безпілотних розвідувально-ударних комплексів Bayraktar TB2.

Про це повідомив Ігор Копитін, голова підкомітету з питань оборонної промисловості та технічної модернізації Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки.

Читайте також: Україна може потроїти флот своїх Bayraktar TB2: Залужний розповів про плани щодо закупівлі турецьких БПЛА
Окрім Повітряних Сил, комплекси Bayraktar TB2 уже також мають Військово-Морські Сили України

Під час цього курсу підготовки наші військовослужбовці пройдуть теоретичну підготовку та отримають практичні навики з питань експлуатації та технічного обслуговування за спеціальностями "зовнішній пілот БПЛА", "технік-механік БПЛА", "Технік-авіонік БПЛА".

На даний момент, фахівці Повітряних Сил ЗСУ уже пройшли курс ознайомлення з системою та компонентами комплексу Bayraktar TB2, та уже успішно склали два кваліфікаційні іспити.

Як раніше розповідав Defense Express, Міністерство оборони України протягом 2021-2022 років планує придбати ще чотири розвідувально-ударні комплекси Bayraktar TB2.

"Парадна" демонстрація БПЛА Bayraktar TB2 Збройних Сил України під час параду на честь 30-річчя відновлення Незалежності нашої країни
Читайте також: Миргородські та озерянські авіатори вперше провели спільні польоти на Су-27: пусків ракет поки не було