xcounter
#

Проєкт модернізації ПТ-76 для країн Азії

Новий-старий танк
Проєкт модернізації ПТ-76 для країн Азії
1572

Державна компанія "Укрспецекспорт" підготувала масштабний проєкт модернізації легких плавучих танків ПТ-76. Цей проєкт буде реалізовано як для Республіки Індонезія, так і для інших країн азіатського регіону, зокрема для В’єтнаму.

Проєкт для України дуже важливий. Програма модернізації ПТ-76 є прикладом компетенції та надання продуктового рішення світового рівня, а також кооперації українських підприємств зі світовими виробниками, чим створює вагомий вклад у розширення присутності українського ОПК на світовому ринку.

Програма модернізації бронетехніки охоплює не лише ПТ-76, а й інші зразки техніки та має за мету спільне виробництво нового типу плаваючих танків на базі українських заводів.

Читайте також: Індонезія отримає чеські бронетранспортери Pandur II

Під час консультацій з українськими заводами було вирішено, що в рамках модернізації плавучий танк ПТ-76 зазнає низки змін.

Передусім буде проведена ремоторизація штатного двигуна на двигун Cummins VT400. Компанія Cummins – не тільки найбільший виробник дизельних двигунів, а також експерт в галузі їх адаптації для різних видів техніки. Штатна трансмісія буде замінена на трансмісію Allison. Підвіску танка посилять 4-ма додатковими амортизаторами.

Повна версія статті
доступна передплатникам

Щоб отримати доступ, необхідно зареєструватись на сайті та обрати варіант передплати.

РЕЄСТРАЦІЯ
Я вже зареєстрований передплатник. Увійти