xcounter
#

Бійці ССО затрофеїли черговий зразок "супертехніки" рашистів

107277
Трофейна РЛС. Фото: Командування ССО ЗСУ
Трофейна РЛС. Фото: Командування ССО ЗСУ

Збройні Сили України продовжують збирати "врожай" з трофейної техніки

Бійці Сил спецоперацій Збройних Сил України взяли як трофей черговий зразок російської техніки – радіолокаційну станцію "Фара", повідомляють у Командуванні ССО ЗСУ.

Трофей
Черговий трофей, який потрапив до рук українських військових

Ця РЛС призначена для радіолокаційного спостереження за місцевістю, розвідки та ідентифікації цілей, а також наведення на виявлені цілі різних засобів ураження, зокрема й в умовах відсутності оптичної видимості.

Читайте також: Рашистів в Маріуполі чекає така ж важка поразка, як при "новорічному штурмі" Грозного (відео)

Найновіша модернізація цієї станції – "Фара-ПВ" – здатна виявляти людину на дальності до 3 км та машини на дальності 6 км. Втім, як відмічають у ССО ЗСУ, "усі ці характеристики ніяк не завадили нашим воякам підібратися до ворога впритул і поповнити і без того чималий список трофеїв".

РЛС
Цим фото рашисти проілюстрували новину "Армія Сирії отримала "всевидючі" "Фари". Можемо зробити висновок, що "бачать" вони далеко не все, оскільки українські військові змогли до них наблизитися впритул

Цікаво, що рашисти цю станцію свого часу назвали "якісним стрибком у розвитку портативних РЛС розвідки наземних рухомих цілей", яка поєднує "майже всі можливості сучасних радіолокаторів, попри малі габаритно-вагові характеристики.

Читайте також: Генштаб інформує: Збройні сили наносили удари по угрупованнях ворога
ТЕГИ Війна