xcounter
#

"Адмирал Кузнецов" ще рік простоїть у "штучній комі", тепер погода "винна"

2760
Дим – "візитівка" єдиного російського авіаносця
Дим – "візитівка" єдиного російського авіаносця

Тепер "джерела в ОПК" говорять, що ВМФ РФ отримає назад свій єдиний авіаносець не раніше 2023 року

Російський авіаносець "Адмирал Кузнецов" планують поставити у модернізований сухий док у червні 2022 року. Про це повідомляє російське видання ТАСС з посиланням на власне джерело в оборонно-промисловому комплексі.

авіаносець
"Адмирал Кузнецов" вже звик до постійних ремонтів

Так, відомо, що наступного року корабель стане на стапель нового доку для постановки гвинто-рульової групи та корпусних робіт. Також відомо, що ремонт авіаносця має завершитися влітку 2023 року і в кінці того ж року авіаносець мають передати російському флоту.

Читайте також: В авіаносця "Адмирал Кузнецов" чергові проблеми: у РФ не змогли вчасно поставити паротурбінні установки
Адмирал Кузнецов авіаносець
"Адмирал Кузнецов" у березні 2021 року

Таким чином, термін здачі авіаносця "Адмирал Кузнецов" вкотре переноситься, оскільки раніше голова "Объединенной судостроительной корпорации" Олексій Рахманов повідомляв, що постановка корабля у модернізований док відбудеться влітку 2021 року, а флот отримає авіаносець вже у 2022 році.

Винищувач
Літаки злетять з палуби авіаносця не раніше 2023 року. А може й пізніше...

Причому, як повідомляє ТАСС, оновлений док був здатен прийняти крейсер вже до кінця цього року, однак "цю технологічну процедуру безпечніше проводити за стійкої погоди, у теплий та світлий час".

Як раніше розповідав Defense Express, в РФ за справою про розкрадання коштів при ремонті авіаносного крейсера "Адмірал Кузнєцов" був заарештований Гендиректор судноремонтного заводу в Мурманську.

Підставою послужила кримінальна справа, порушена стосовно генерального директора цього підприємства, якого підозрюють в розкраданні близько 45 млн рублів, виділених на ремонт крейсера "Адмірал Кузнєцов".

Читайте також: ​Ремонт єдиного авіаносця РФ "Адмирал Кузнецов" затягуєтся вдвічі