xcounter
#
Як випробовують та тестують нове українське озброєння

Як випробовують та тестують нове українське озброєння

Роль ДНДІ ВС ОВТ у створенні арсеналу Збройних сил
3339

Після заводських випробувань дослідного зразка броньованого автомобіля ПрАТ "НВО "Практика" була проведена кропітка випробувальна робота фахівцями Державного науково-дослідного інституту випробувань і сертифікації озброєння та військової техніки.

Починаючи з жовтня 2018 року спеціалістами ДНДІ ВС ОВТ проведено повний цикл випробувальних робіт з перевірки: балістичних елементів бронекорпуса, масогабаритних характеристик, показників економічності, динамічності та прохідності дослідного зразка; засобів зв’язку, ефективності систем освітлення та сигналізації, навігації, ремонтопридатності тощо. Державні випробування передбачали проходження бродів, їзду по бездоріжжю, перевірку зручності десантування та інше.

ДНДІ ВС ОВТ також брав участь і у визначальних відомчих випробуваннях спеціалізованих броньованих автомобілів "Козак-001", "Козак-2", "Козак-3" та автомобілів високої прохідності, обладнаних системою "Мультиліфт", броньованого вантажного автомобіля "Козак-012" з броньованою кабіною (виробництва ПрАТ "НВО "Практика"), що значно спрощує доведення характеристик зразків до необхідного рівня.

Читайте також: В ДНДІ відновили проведення випробувань нових зразків озброєння у повному обсязі (фото)
Україна потребує створення потужної сучасної експериментально- випробувальної бази
Повна версія статті
доступна передплатникам

Щоб отримати доступ, необхідно зареєструватись на сайті та обрати варіант передплати.

РЕЄСТРАЦІЯ
Я вже зареєстрований передплатник. Увійти