xcounter
#

Зведення щодо ситуації на фронтах від Генштабу ЗСУ на день 12 березня

ЗСУ продовжує стримувати ворога
ЗСУ продовжує стримувати ворога
3819

Армія РФ продовжує спроби перегрупувати свої сили

Генеральний штаб ЗСУ оприлюднив оперативну інформацію станом на 12.00 12 березня.

Загалом, рашисти втратили наступальний потенціал на всіх напрямках, починають облаштовувати оборонні позиції, здійснюють перегрупування військ, відновлюють боєздатність підрозділів та поповнює запаси.

Читайте також: Розстріл Bayraktar TB2 штабу рашистів, відео засідки ЗСУ та кількість "перемелених" БТГр армії РФ - найцікавіше за ніч на 12 березня

Волинський напрямок: попри вчинену провокацію з бомбовим ударом рашистів по території Білорусі, Мінськ не почав бойових дій. Військовим керівництвом республіки здійснюються заходи щодо посилення охорони кордону з Україною. Проте ймовірність безпосередньої участі збройних сил Республіки Білорусь у бойових діях проти України на боці Росії зберігається.

Поліський напрямок: активних дій з боку противника не зафіксовано.

Сіверський напрямок: ворог здійснює інженерне обладнання позицій у районах Михайло-Коцюбинське, Левковичі, Жукотки, Городня (Чернігівська область) на захід від Чернігова.

Слобожанський напрямок: противник спробував відновити наступальні дії, але окупанти успіху не досягли. Противник закріпився в північній частині міста Ізюм, не полишає спроб щодо його захоплення.

Донецький та Таврійський напрямок: основні зусилля ворог зосередив на захопленні міст Маріуполь, де йому вдалось захопити східні околиці, та Сіверськодонецьк. Після невдалого штурму населеного пункту Рубіжне окупанти відступили до Капитолівки.

Волноваський напрямок

: ворог намагається розвинути наступ на напрямку Красної Поляни. Здійснив спробу просування в напрямку Ольгинки.

Південнобузький напрямок: противник намагається поновити наступ з метою оточення Миколаєва. З метою підтримки наступу окупанти зробили невдалу спробу розгорнути підрозділи ракетних військ і артилерії та протиповітряної оборони. Противник відступив у район н.п. Милове, де здійснює інженерне обладнання зайнятих позицій та підтягує резерви.

Читайте також: Артилеристи ЗСУ на відео з дронів показали, як нищать прицільним вогнем армію РФ
ТЕГИ Війна