xcounter
#

ЗСУ провели перші навчання з використанням Т-64БМ2

15652
Нові Т-64БМ2 в бойових порядках 92-ої бригади, фото - АрміяInform
Нові Т-64БМ2 в бойових порядках 92-ої бригади, фото - АрміяInform

За сценарієм навчань, наші Збройні Сили тренувались відбивати на Харківщині наступ "умовного противника"

На одному з полігонів в Харківській області підрозділи 92-ої окремої механізованої бригади провели ротні тактичні навчання з бойовою стрільбою.

За сценарієм навчань, наші воїни тренувались відбивати наступ противника в Харківській області, Особливість цих навчань – вперше були використані танки Т-64БМ2 для бойової підготовки ЗСУ. Про це йдеться в публікації АрміяInform.

Читайте також: ЗСУ відпрацювали стрільбу по танкам РФ із гармат МТ-12Р з радіолокаційним прицілом

Танк Т-64БМ2 та БМП-2 із складу 92-ої бригади, фото - АрміяInform

За сценарієм навчань, противник перетнув держкордон з Україною та почав рухатись в напрямі до стратегічно важливих об’єктів.

Після отримання бойового наказу та розвідданих наші військові висунулись в заданий район, в складі ротної тактичної групи з приданими танковим, артилерійським та зенітним підрозділами.

ЗРК "Стріла-10" 92-ої бригади, фото - АрміяInform

Після прибуття в заданий район наші військові почали знищувати противника за допомогою усього наявного озброєння – танки Т-64БМ2, бронетранспортери БТР-4Е, самохідні гармати 2С1 "Гвоздика".

Для проведення цих навчань було задіяно до 150 військовослужбовців та "десятки одиниць бойової та спеціальної техніки". Для прикриття бойових порядків наших військ було задіяно як мінімум один ЗРК малої дальності "Стріла-10".

САУ "Гвоздика" та один із танків Т-64БМ2 92-ої бригади, фото - АрміяInform
Читайте також: НА ХБТЗ розповіли про долю нових Т-64БМ2 та нові проекти й замовлення