xcounter
#

Залужний привітав усіх воїнів Сил оборони із Днем захисника України (відео)

1093
бійці ЗСУ на фронті, фото ілюстративне, джерело - Генштаб ЗСУ
бійці ЗСУ на фронті, фото ілюстративне, джерело - Генштаб ЗСУ

Головнокомандувач ЗСУ також відзначив роботу рятувальників, медиків та енергетиків у захисті Вітчизни

Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний виступив з привітанням на честь Дня захисників та захисниць України. Він зокрема зазначив про те, що це – свято кожного, хто обороняє нашу Батьківщину, і що це день героїв, які носять форму не тільки Збройних Сил України, але й Національної гвардії, Держприкордонслужби, Служби безпеки України та ДСНС.

І що це також свято тих, хто воює зі зброєю руках, або ж лікує, забезпечує роботу енергосистеми чи ж навчає наших дітей.

Читайте також: Україна планує збільшити до $1,5 мільярда затрати на оборонну промисловість – CNN

Залужний також наголосив, що наш ворог – підступний, і він вбиває і тих, хто зі зброєю в руках, і тих, хто її не має. І у ворога є мета – знищити нас та нашу державу. Але Головнокомандувач ЗСУ впевнений, що росіянам це не вдасться, що доводить кожен із наших захисників, знищуючи ворога на кожному із клаптиків нашої землі.

Бути захисником – це важка робота кожної хвилини, кожної хвилини та години, щодня. Це кров, піт і сльози, заради майбутнього нашої країни.

"Всі ті, хто відчуває свою силу, і схиляє голову перед тими, що на щиті, хай береже вас Бог і Покров Пресвятої Богородиці. Дякую тобі, кожен Захисник і кожна Захиснице!", - наголосив Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний.

Від Defense Express ми також вітаємо усіх читачів з Днем захисників та захисниць України!

Читайте також: Британія планує перекинути в Україну інструкторів для навчання ЗСУ та посилити захист суден із зерном