xcounter
#

З 2014 року кількість використовуваних військових аеродромів в Україні зросла удвічі (фото)

1623
Інженерно-аеродромний батальйон ПС ЗСУ під час відновлювальних робіт на військовому аеродромі / Фото: АрміяInform
Інженерно-аеродромний батальйон ПС ЗСУ під час відновлювальних робіт на військовому аеродромі / Фото: АрміяInform

Наразі інженерно-аеродромні батальйони Повітряних Сил ЗСУ відновлюють ще чотири летовища

Тривають інтенсивні роботи з відновлення злітно-посадкових смуг, стоянок літаків та руліжних доріжок військових аеродромів Збройних сил України.

Зокрема, станом на середину цього місяця військовослужбовці ремонтних бригад Хмельницького інженерного батальйону замінили близько 850, провели дефектування майже 160 і монтаж 194 шт. аеродромних плит, нарізали більше ніж 1600 метрів погонних швів, демонтували майже 560 квадратних метрів монолітного покриття, виконали майже 6000 кубічних метрів ґрунтових робіт.

Читайте також: У цьому році Повітряні Сили відновлять 15 військових аеродромів (фото)
ПС ЗСУ

"Від березня й до серпня поточного року ми вже встигли завершити ремонтні роботи на п’яти летовищах. Нині одночасно працюємо на ще чотирьох об’єктах, які маємо здати до кінця року", — розповів командир окремого інженерно-аеродромного батальйону підполковник Роман Мажар.

ПС ЗСУ

Наразі військові інженери очікують сучасне технічне обладнання для ремонту аеродромного покриття, що надається Збройним силам в рамках військової допомоги від Уряду США.

ПС ЗСУ

Нова американська техніка вже доставлена до України й проходить розмитнення та стає на облік в інженерно-аеродромному управлінні командування Повітряних Сил ЗСУ.

ПС ЗСУ

Нагадаємо, за планом на цей рік силами інженерно-аеродромних батальйонів ПС ЗСУ заплановано відновлення штучного покриття на 15 військових аеродромах.

Читайте також: На "Зброя та Безпека-2020" свою продукцію покаже американський Lockheed Martin (фото)