xcounter
#

В Мінстратегпромі спростували продаж акцій "Мотор Січ" Туреччині

В Мінстратегпромі спростували продаж акцій "Мотор Січ" Туреччині
1565

Під час українсько-турецьких зустрічі та переговорів жодних питань щодо акцій "Мотор Січ" не підіймалося

Як зазначив в ексклюзивному коментарі Defense Express заступник міністра з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Тарас Коваленко, який приймав участь у візитах до Туреччини та переговорних процесах між Україною та Турецькою Республікою, керівництво Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості не пропонувало турецькій стороні придбання акцій української приватної компанії АТ "Мотор Січ".

"Інформація про те, що нібито віце-прем’єр-міністр - Міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олег Уруський пропонував турецькій стороні придбати акції приватної української компанії "Мотор Січ" не відповідає дійсності. Під час зустрічі та переговорів жодних питань щодо акцій "Мотор Січ" не підіймалося. Те, що зараз активно "розганяється" в ЗМІ, в тому числі іноземних, є неправдою" - наголосив Тарас Коваленко.

Читайте також: "Мотор Січ" знову вийшла в прибуток після збитків минулого року (звіт)

Нагадаємо: видання Golos.ua з посиланням на англомовний ресурс Times Of Middle East, нещодавно поширило повідомлення, що український віце-прем'єр-міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олег Уруський у серпні поточного року пропонував представникам турецької сторони купити 50% акцій компанії "Мотор Січ" для реалізації українсько-турецького співробітництва у сфері авіаційного двигунобудування.

Читайте також: Китайці вважають, що у справі з ПАТ "Мотор Січ" їх необґрунтовано позбавили законних прав на свою власність