xcounter
#

"Укрспецекспорт" побудує у Південній Азії універсальний завод з ремонту бронетехніки (фото)

3651
Проект Універсального заводу від "Укрспецекспорт"
Проект Універсального заводу від "Укрспецекспорт"

На новому підприємстві можна буде проводити капітальний ремонт легкої бронетехніки та виготовлення запчастин

Прес-служба Державної компанії "Укрспецекспорт" (входить до складу ДК "Укроборонпром") повідомила про укладення контракту з неназваною Південноазійською країною про створення Універсального заводу на її території.

Відзначається, що потужності створеного Україною підприємства дозволять виготовляти широку номенклатуру запасних частин до легкої броньованої техніки різних типів, достатніх для задоволення як власних потреб заводу для проведення капітальних ремонтів, так і для їх постачання іншим військовим частинам армії країни.

Читайте також: "Укрспецекспорт" розкрив дані щодо своєї діяльності (фото)

Також на новому заводі буде виконуватися капітальний ремонт та модернізація легкої бронетехніки різних типів, що стоїть на озброєнні армії цієї країни.

БТР-3У
БТР-3У ВС М'янми

Як повідомила прес-служба, Універсальний завод буде являти собою автономний комплекс будівель, що будуть розташовані на окремий території як стаціонарний промисловий об‘єкт.

Проект Універсального заводу від "Укрспецекспорт"

При цьому, українське держпідприємство забезпечить повний цикл введення нового заводу в роботу. Зокрема буде розроблена та надана документація для будівництва й оснащення підприємства сучасним устаткуванням, здійснено монтаж обладнання, його налаштування та підготовка місцевого персоналу.

2С1
Гібридний легкий танк на шасі самохідної гаубиці 2С1 у М'янмі / Фото: Myanmar Defence Weapons

За планом ДК "Укрспецекспорт" виконання всіх робіт, від початку будівництва до запуску виробництва займе три роки.

БТР-4У

Нагадаємо, що на початку 2019 року стало відомо, про підписання угоди про спільне виробництво військової техніки між держкомпанією "Укрспецекспорт" та військовими М'янми. Зокрема, було здійснено постачання документації, обладнання та спецмашин для організації виробництва БТР-4У та 122-мм САУ 2С1У на базі МТ-ЛБ.

Читайте також: Україна буде ремонтувати Іл-78 для Пакистану: "Укрспецекспорт" виграв багатомільйонний тендер