xcounter
#

Су-34 рашистів втікав від своєї ж ППО: окупанти "вправно" приземлили 36 млн доларів

5894
Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Російські "ВКС" втратили ще один свій літак

Рашисти втратили ще один свій військовий літак у Криму – таку інформацію повідомляють російські ЗМІ з посиланням на очевидців. Наразі відомо, що "аварія з літаком" відбулася орієнтовно на півночі тимчасово окупованого півострова – ймовірно, близько 6 ранку 11 вересня впав російський винищувач-бомбардувальник Су-34.

Су-34
Російський Су-34, фото ілюстративне

За попередніми даними, льотчики встигли катапультуватися. Як повідомляють російські ЗМІ, причини аварії наразі встановлюються.

Читайте також: Якими літаками ПС США будуть нищити російські Су-34 та Су-35

І це могла б бути чергова новина про російський літак, який "виявився важчим" за повітря, якби не одна цікава деталь. Так, російський канал у Telegram під назвою Fighterbomber опублікував пост із відвертою критикою російської протиповітряної оборони.

Мовляв, російська ППО та авіація "не друзі" і російські пілоти мають боятися її більше, ніж української. "Поставили вас на захват над своей территорией, бросай все дела и маневрируй на форсажах, отстреливай все что есть, как последний раз в жизни", – йдеться у повідомленні.

Поява цих двох повідомлень – про збитий російський літак та критику російської ППО – з різницею приблизно в годину наштовхує на думку, що російському літаку в Криму "допоміг приземлитися" розрахунок російської ППО.

У будь-якому випадку, РФ втратила ще один літак орієнтовною вартістю у близько 36 млн доларів. Крім того, сьогодні Командування ПС ЗСУ опублікувало відео з уламками чергового російського Су-34, збитого українськими захисниками.

Читайте також: Від "Орланів" до Ка-52 і навіть Су-34: як польський ПЗРК нищить російську зброю в руках ЗСУ