xcounter
#

СБА "Новатор" покажуть з новим бойовим модулем озброєним 4 протитанковими ракетами

4871
Оновлені СБА "Варта" та "Новатор" з новим протитанковим ракетним модулем
Оновлені СБА "Варта" та "Новатор" з новим протитанковим ракетним модулем

Презентація оновленої версії бронемашини від "Української бронетехніки" має відбутися на виставці "Зброя та Безпека-2020"

Прес-служба приватної компанії "Конструкторсько-виробниче підприємство "Українська бронетехніка" у своєму запрошенні відвідати свій стенд на виставці показало зображення оновлених версій спеціалізованих бронеавтомобілів "Варта" та "Новатор".

Що цікаво, на світлині, показаний СБА "Новатор" озброєним новим протитанковим бойовим модулем з чотирма керованими ракетами.

Читайте також: ​"Українська бронетехніка": розвінчання міфів про "Варту", можливості "Новатора" і розробка "Смереки" (відео)

Варто додати, що озброєння "Новатора" прогресує вже не перший рік. Зокрема, на "Зброя та Безпека-2018" його озброїли 130 мм протитанковим ракетним комплексом "Стугна-П" від ДККБ "Луч".

СБА
СБА "Новатор" з ПТРК "Стугна-П" на міжнародній виставці "Зброя та Безпека-2018"

Минулого року, на "Зброя та Безпека-2019" бронеавтомобіль показали вже з новим протитанковим ракетним комплексом "Амулет" на дві керовані ракети типу РК-2С/РК-2ОФ від КБ "Луч" (причому ще до офіційного його презентації).

СБА
Спеціалізований бронеавтомобіль "Новатор" з комплексом "Амулет" на виставці "Зброя та Безпека-2019"

Проте, поки не ясно, чи є новий модуль, вже на чотири ракети, розробкою київського держпідприємства, чи його виробили на іншому підприємстві.

СБА
СБА "Новатор" з ПТРК "Стугна-П" є у підрозділів ЗСУ (наприклад у протитанкістів 93 ОМБр) та вже побував на Донбасі / Фото: Тиждень.ua

Нагадаємо, XVII Міжнародна спеціалізована виставка "Зброя та безпека 2020", відбудеться в Міжнародному виставковому центрі у Києві з 13 по 16 жовтня цього року.

Читайте також: "Сьогодні ми вже набагато більше, аніж виробник броньованих авто" - Владислав Бельбас, ТОВ "КВП "Українська бронетехніка"