xcounter
#

Росіяни почали перетворювати свої розвідувальні БРМ-1К на "Басурманина"

40388
Партія рашистських модернізованих БРМ-1К, травень 2022 року, фото з відкритих джерел
Партія рашистських модернізованих БРМ-1К, травень 2022 року, фото з відкритих джерел

Ймовірно, рашисти скоро повезуть ешелон таких машин для "утилізації" на фронт

Польський портал Defence24 з посиланням на рашистські ЗМІ пише, що ворожий "Уралвагонзавод" відвантажив армії РФ першу партію модернізованих розвідувальних машин БРМ-1К, на базі БМП-1.

Головний видимий елемент модернізації – установка башти від БТР-82А, що споріднює цю машину із БМП-1АМ "Басурманин". Також кремлівські пропагандони стверджують, що вони на ці машини встановлюють новітнє розвідувальне обладнання. Але звідки вони можуть взяти електроніку в умовах діючих санкцій Заходу – питання лишається відкритим.

Читайте також: ЗСУ знищили новітнього "Бусурманіна": оновлену БМП-1АМ армії РФ підпалили на Луганщині
Модернізована БРМ-1К рашистів, травень 2022 року, фото з відкритих джерел

Контракт на модернізацію розвідувальних БРМ-1К Міноборони РФ та "Уралвагонзавод" уклали ще в 2020 році. Так виходить, що рашистському ОПК знадобилось два роки "на розкачку", аби почати переробку розвідувальної версії БМП-1 на "Басурманина". Схоже, що ця партія машин була виготовлена із "старих запасів".

Цілком ймовірно, що скоро орки повезуть цю партію модернізованих БРМ-1К на фронт, для "утилізації" під час боїв проти Збройних Сил України. Але також не варто виключати, що скоро росіяни просто повезуть на фронт свої старі БРМ-1К ешелонами, у них є до 700 таких "зайвих" машин.

Партія рашистських модернізованих БРМ-1К, травень 2022 року, фото з відкритих джерел
Читайте також: Рашисти ввели у бій частини на БМП-2М з бойовим модулем "Бережок" (фото)