xcounter
#

РФ відклала на рік початок серійного виробництва нових БТР для своїх морпіхів

2611
Російський бронетранспортер для морської піхоти БТ-3Ф, ілюстративне фото з відкритих джерел
Російський бронетранспортер для морської піхоти БТ-3Ф, ілюстративне фото з відкритих джерел

При цьому РФ примудрилась уже укласти з Індонезією два контракти на поставку майже 100 новітніх бронетранспортерів БТ-3Ф

Російська держкорпорація "Ростех" завершила попередні випробування свого плаваючого бронетранспортера БТ-3Ф, призначеного для оснащення частин морської піхоти ВМФ РФ.

Підприємство "Курганмашзавод" готується до початку серійного виробництва цієї машини, яке почнеться одразу після того, як Міноборони РФ дасть відповідний контракт. Про це пише портал Army Recognition з посиланням на російські ЗМІ.

Читайте також: Одразу шість десантних кораблів РФ заходять у Чорне море (відео)
Російський бронетранспортер для морської піхоти БТ-3Ф, ілюстративне фото з відкритих джерел

У серпні минулого року російська преса давала інші дані по БТ-3Ф – що серійне виробництво цієї бойової машини має стартувати уже наприкінці 2021 року.

Наприкінці 2019 року – початку 2020 року РФ та Індонезія уклали два контракти на поставку майже 100 одиниць БТ-3Ф, що мають прийти на заміну гусеничним БТР-50. Як деталізував російський "Центр анализа стратегий и технологий" на шпальтах свого блогу bmpd, поставки БТ-3Ф для морської піхоти Індонезії мають відбутись до кінця 2022 року, вартість поставок сягає 350 мільйонів доларів.

БТ-3Ф має бойову масу на рівні 18,9 тонн, може брати десант до 14 осіб, озброєння – дистанційно керований модуль з кулеметом калібру 7,62 мм та 12,7 мм.

Морська піхота Індонезії відпрацьовує застосування російського БТ-3Ф, ілюстративне фото з відкритих джерел
Читайте також: РФ вкотре відкладає завершення заводських випробувань САУ "Лотос" для десантних військ