xcounter
#

Резервістів ООС оснастили новітніми ПТРК "Стугна-П" (відео)

11386
ПТРК "Стугна-П"
ПТРК "Стугна-П"

Наразі одна з резервних мотопіхотних бригад ЗСУ в зоні ООС провела чергові навчання з умовного знищення ворожої бронетехніки

Збройні сили України продовжують нарощувати можливості зі знищення бронетехніки противника на Півдні України.

Окрім постачань в бойові бригади ЗСУ, сучасні протитанкові комплекси виробництва КБ "Луч" почали надходити й у бригади резерву.

Читайте також: На Донбасі було завершено змагання серед протитанкістів ООС (фото)

Так, днями в зоні Операції Об’єднаних сил ЗСУ навчання провели протитанкові підрозділи однієї з мотопіхотних бригад резерву.

Відзначається, що протитанкісти окремої мотопіхотної бригади резерву відпрацювали свої дії під час імовірного прориву ворожих танків та БМП на одному із найбільш танконебезпечних напрямків на Півдні України.

"Особовий склад підрозділу був піднятий по тривозі. Після отримання бойового наказу командира, розрахунки на штатній техніці з озброєнням вирушили у заданий район, розгорнулися і знищили умовного противника", - відзначили у прес-службі Командування ООС.

"Подібні заходи відбуваються щотижня, відповідно до плану бойової підготовки підрозділу. Головна їхня мета – підтримання знань і навичок, а також бойового духу особового складу розрахунків на високому рівні", - розповів один з бійців бригади.

Представники мотопіхотної бригади відзначили, що протитанкові підрозділи ЗСУ резерву укомплектовані не тільки радянськими системами МТ-12 "Рапіра" та 9К111-1 "Конкурс", а й новітніми вітчизняними ПТРК "Стугна-П".

Читайте також: Руслан Хомчак: Кожну з бригад, яка заходитиме в район ООС, підсилюватимуть "Джавелінами"