xcounter
#

Рашисти "підказали", де на Харківщині стоять їхні крупнокаліберні САУ "Малка" (відео)

208232
 Рашистська САУ 2С7М "Малка", ілюстративне фото довоєнних часів
Рашистська САУ 2С7М "Малка", ілюстративне фото довоєнних часів

Окупанти "засвітили" позиції своїх 203-мм самохідних гармат, обладнані в одному з піщаних кар’єрів. Чим заслужили на "премію Дарвіна" від Збройних Сил України

У відкритому доступі з’явилось відео, яке вказує на те, що рашисти перекинули на нашу Харківщину свої самохідні артилерійські установки калібру 203-мм 2С7 "Малка", ймовірно – для підтримки своїх військ на Ізюмському напрямку.

Очевидно, це відео було відзняте саме з пропагандистською метою, бо орки відзняли крупним планом позицію своїх САУ в піщаному кар’єрі, заїзд своїх "Малок" на позицію, підготовку та власне ведення стрільби, і це все – крупними планами. Якраз, щоб можна було ідентифікувати, в якій саме точці Харківської області стоять рашистські гармати калібру 203 мм.

Читайте також: Для підтримки своїх військ біля Ізюму рашисти перекинули важкі САУ "Тюльпан" - Генштаб ЗСУ

Для орків це уже ситуація "стандартна" - перекидати додаткові ракетні комплекси та крупнокаліберні самохідні артустановки, щоби щільністю вогню "компенсувати" черговий провал на фронтах.

Але справа в тому, що САУ 2С7 для рашистів – також "дефіцитні",армія РФ має в строю лише 60 самохідних артустановок "Малка" (при загальній кількості 500 вироблених САУ цього типу).

Рашистська САУ 2С7М "Малка", ілюстративне фото довоєнних часів

Схоже, окупантів нічому не навчив епізод, коли їх пропагандони розкрили положення десантних кораблів в порту тимчасово окупованого Бердянська, а в наступний день туди на голову рашистам прилетіла наша "Точка-У".

Тому будемо сподіватись, що доволі скоро оркам з САУ "Малка" в піщаному кар’єрі також скоро "прилетить" на голову "премія Дарвіна" від Збройних Сил України.

Рашистська САУ 2С7М "Малка", ілюстративне фото довоєнних часів
Читайте також: "Випускайте Кракена": Сухопутні війська ЗСУ показали видовищний залп чотирьох 203-мм САУ 2С7 "Піон"