xcounter
#

Пряма мова з Кримського: Збройні Сили під обстрілом ворога

212
Пряма мова з Кримського: Збройні Сили під обстрілом ворога

Російські окупанти продовжують гатити з гранатометів і мінометів – українські військові дають гідну відсіч із дозволеного озброєння

Збройні формування Росії продовжують обстрілювати позиції Об'єднаних сил поблизу населеного пункту Кримське на Луганщині, повідомляє АрміяInform. За словами українських бійців, вони надають адекватну відсіч ворогу із застосуванням дозволеного озброєння. Головне при цьому – уважно пильнувати за діями противника і не дати йому пройти вперед, розповідають військові: "Відстань до позицій окупантів тут становить близько трьохсот метрів".

Один із захисників цієї позиції, Сергій, розповідає, що ситуація постійно напружена – ворог продовжує гатити з гранатометів і мінометів як у темну пору доби, так і вранці. "Коли били з великокаліберних кулеметів, ми зайняли вогневі позиції й вогнем у відповідь придушили їхню активність", – зазначає Сергій.

Читайте також: Противник підступно обстріляв позиції українських військових – є поранені

З приходом весни і появою "зеленки" ворог став діяти активніше, адже приховувати власні переміщення тепер набагато простіше.

На боці противника – професійні російські військові, запевняє боєць Руслан: "Там є приїжджі з Російської Федерації. Простий шахтар не може вести прицільний вогонь з артилерійських систем. На тому боці професійні військові". Попри всі труднощі, українські військові переконують, що ситуацію вони контролюють, а бойовий дух – на висоті.

Читайте також: Найближчим часом "Завод ім. Малишева" передасть Міноборони партію модернізованих БМ "Булат"