xcounter
#

Представництво "Женевського заклику" проводить опитування військовослужбовців з основ міжнародного гуманітарного права

1212
Представництво "Женевського заклику" проводить опитування військовослужбовців з основ міжнародного гуманітарного права

​Представництво "Женевського заклику", міжнародна неурядова гуманітарна організація, проводить онлайн-опитування серед військовослужбовців з міжнародного гуманітарного права (МГП)

Представництво "Женевський заклик" поширює знання про право збройного конфлікту (ПЗК) та норми міжнародного гуманітарного права (МГП) передусім через проведення тренінгів для учасників бойових дій. Мета ПЗК/МГП полягає у тому, щоб забезпечити захист цивільного населення під час збройного конфлікту.

Саме опитування допоможе визначити чи є навчання та тренінгові програми, які пропонуються Представництвом, релевантними, ефективними та впливовими, а також визначити рівень знань військових з МГП, зрозуміти їх відношення до встановлених норм та правил ведення війни та їх практичного застосування.

Дуже важливо, щоб респонденти висловлювали свої думки вільно та відкрито. Уся надана інформація є конфіденційною та анонімною.

Онлайн-опитування KAP Survey

"Женевський заклик" - це незалежна міжнародна гуманітарна організація, метою якої є покращення захисту цивільного населення під час збройних конфліктів шляхом навчання комбатантів та цивільного населення правилам війни, гуманітарним нормам і принципам. В Україні організація представлена з 2018 року, у світі – з 2000 року. Робота Женевського Заклику спрямована на саму суть збройних конфліктів, особливо там, де цивільне населення піддається найбільшому ризику.