xcounter
#

Окупанти "визнали", що їх бронепоїзди нездатні боротись з нашими партизанами (відео)

13753
Бронепоїзд армії РФ, ілюстративне фото з відкритих джерел
Бронепоїзд армії РФ, ілюстративне фото з відкритих джерел

Заодно рашисти натякнули, де ще можуть "виплисти" їх недобиті псковські десантники

Російські окупанти проголосили, що вони на днях відправили в тимчасово окупований Крим перший ешелон із зерном, що вирушив з тимчасово окупованого Мелітополя в Запорізькій області. У відкритому доступі уже з’явилось відео відправки цього ешелона. І там ми можемо побачити таку цікаву деталь: в "голову" поїзда, перед тепловозом, орки причепили платформу з навантаженим листовим металопрокатом.

Єдиний можливий варіант – росіяни вирішили так "перестрахувати" свій поїзд із краденим від підриву на міні, яку можуть поставити наші мелітопольські партизани. І заодно ворог фактично визнав, що його "славетні" бронепоїзди нездатні виконувати своє головне завдання, тобто охороняти свої комунікації від наших Сил спротиву.

Читайте також: Видовищні кадри роботи 203-мм САУ 2С7 "Піон": ЗСУ "випускають "Кракенів"

Ще одна цікава деталь. Щоб "витягнути" ешелон на 11 вагонів, в якому могло бути максимум до 800 тонн краденого зерна, рашисти пригнали тепловоз типу 2ТЭ116, що може тягнути ешелони масою аж до 6 тисяч тонн. Настільки "важким" може бути, наприклад, повноцінний ешелон з військовою технікою ворога.

Якщо погуглити - тепловоз 2ТЭ116-448 "прописаний" взагалі на залізниці аж у Псковскій області РФ. І так можемо зробити припущення – спочатку цей локомотив привіз до тимчасово окупованого Мелітополя ешелон із недобитками 76-ої Псковскої десантно-штурмової дивізії, а "зворотнім рейсом" повіз вкрадене у нас зерно.

Окупанти на БМД-4 прямують на утилізацію, ілюстративне фото з відкритих джерел
Читайте також: Вагони-рефрижератори стали одним із символів програшу армії РФ в Україні